29 Mart 2013 Cuma

Bayat ekmekleri değerlendirmek,
Çorbalarınızın yanında harika sunumlar yapmak,
Bir kase yoğurt içine atıp az kalorili bol doyumluk atıştırmalıklar için,
Değişik salatalar yaparken yardımcı malzeme olarak kullanmak için süper bir öneri :)

Ayrıca  krotanları bu tarifle SARMISAKLI BAHARATLI KROTANLAR haline de getirebilirsiniz :)




İhtiyacınız olan şeyler sıcacık bir fırın :) , keskin bir bıçak ve bayat ekmekler ... 

Bayat ekmekleri küçük kareler halinde doğrayıp önceden ısıtılmış fırında 10 dk kadar (ben hatta herhangi bir fırın yemeği yaparken fırının diğer bölmesinde yapıyorum devir tasarruf devri malum :)) tutalım,kızardığında fırından alıp soğutalım ve kapaklı bir kapta muhafaza edelim... 

Bereketli Mutfaklarınız Olması Dileğimle ... 

Tagged: , , , , , ,

2 yorum:

  1. elıne sağlık bende bayat ekmeklerı boyle değerlendırıyorum corbalarda cok guzel oluyor

    YanıtlaSil
  2. Selmacım Merhabalar ;
    Bayat ekmekler için en güzel çözümü bulmuşuz desene :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil