Taptaze yeşilliklerin nimetlerinden faydalanmalı değil mi ?
Ne Lazım ?
1 bağ semizotu
3 sap taze yeşil sarmısak
Birkaç yaprak taze nane
Yoğurt
Sızma Zeytinyağı
Toz Kırmızı Biber
Tuz
Hadi Yapalım :)
1)Semizotunu saplarından ayırıp birkaç su yıkayalım.Süzgece alıp suyunu iyice süzelim.
2)Taze sarmısakları ve nane yapraklarını minik minik doğrayalım,yoğurt ile karıştıralım.Sızma Zeytinyağı ve tuzunu ekleyip karıştıralım.
3)Servis yapacağımız kaba semizotlarını alıp üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu alıp yavaşca karıştıralım.Üzerini toz kırmızı biber ile süsleyip afiyetle yiyelim:)
çook severimmm
YanıtlaSilBende Endinin Mutfagının sayfasına girip bir de üstüne yorum yapanları çok seviyorum :)
YanıtlaSil