4 Ağustos 2012 Cumartesi

''İyi meslek yoktur mesleğini iyi yapan insanlar vardır ''demiş Bülent Ortaçgil ! Bu sözü doğrulayan bir veterinerden bahsetmek istiyorum sizlere;

Bugun yazımız küçük dostlarımız için;gerçekten hayvanları çok seven,vicdan sahibi,eğitimini tecrübeleri ve araştırmaları ile her zaman bir tık öteye götürmeyi amaçlayan pamuk kalpli Veteriner Hasan Hüseyin Avşar ve Avşar Veteriner Kliniği'ni sizlere tanıtmazsam bu site eksik kalırdı.Çünkü kendisi Endi'mi yanlış tedavi sonucu koşa koşa bulup götürdüğümüz ve bizimle birlikte Endi için uykusuz geceler geçiren,onu yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapan harika bir veteriner.





Endinin Mutfağının hikayesini sitede Mutfağımızın Hikayesi  başlığını tıklayanlar zaten biliyordur,bilmeyenler için Endi bizim minik bir bebekken sokakta bulup evimizin bir ferdi olan fakat adı veteriner hatası sebebi ile bizden çok çabuk ayrılan kedimizdi.Endinin son zamanlarını en iyi şekilde geçirmesini sağlayan,onu kaybettiğimizde bizimle oturup gözyaşı döken Hüseyin Bey ve yardımcısı artık bizim ve çevremizdeki tüm hayvan dostları olanların tek tercihi!
Bizim köpeğimiz Alex,Annemin kedileri Fincan,Köpük ve Minti,yakın arkadaşlarımızın harika köpekleri Henry,Kuzenimin Kedileri Luna ve Gece ve birçok sokaktan bulup götürdüğümüz dostlarımız Hüseyin Bey'in devamlı ziyaretçilerinden sadece birkaçı :)


Hüseyin Bey'in veterinerinden bahsedecek olursak öncelikle ilk girdiğiniz anda temizliği dikkat çekiyor,sonrasında ise sizin o çok değer verdiğiniz ve ne için götürürseniz götürün (ister sadece aşı yaptırmak için,ister ciddi bir hastalık için) o güzel dostunuzu sevgi ile kucaklayıp,özen ve sabırla muayene edişi,gereken dışında sadece para almak için bahaneler uydurmaması,sokak hayvanlarına olan yardımları ... 


Avşar Veteriner Kliniğinde birçok veterinerde olmayan,kan testi ,röntgen ve mikroçip uygulamaları da mevcut.Özellikle Anadolu Yakasında bulunuyor ve gerçekten işini hakkı ile yapan bir veteriner arıyorsanız doğru adres Avşar Veteriner Kliniği !!! 

AVŞAR VETERİNER KLİNİĞİ 

Telefon : 0 216 684 10 55
Cep Tel : 0533 261 55 66 

Tagged: , , , , , , , , , ,

5 yorum:

  1. Ne güzel böyle işine kendilerini adamış insanlarda var demek ki! Büyük bir hayvan beslemiyorum ama akılda kalması bakımından iyi olmuş paylaştığın canım. Öpüyorum. Yağmur :-)

    YanıtlaSil
  2. Evet Yagmurcum isini bu kadar seven insanlar olması mutluluk verici bir durum bence de ! Yaz bir kenara lazım olur belki :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Avşar veterineri biliyorum. Hüseyin bey işini gerçekten çok iyi yapan ve değer veren birisi. Bende kedimi Hüseyin beye götürüyorum. Bence Kurtköy-Pendik bölgesinin en iyi veterineri :))

    Hoşçakalın..
    Damla..

    YanıtlaSil
  4. Damlacım Merhabalar;
    Kurtkoyden Endinin Mutfagı takipçisi oldugunu öğrenmek çok mutlu etti beni :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Bende kedimi Hüseyin beye götürüyorum gerçekten yardım sever anlayışlı kedimi ilk aldığımda hastaydı ve gücsüzdü Allah razı olsun Hüseyin beyden elinden gelen herşeyi yaptı onun gözetimi altında kedim toparladı suan tosun gibi sağlıklı mutlu mutluyuz...

    YanıtlaSil