Ne Lazım ? (4 kişilik)
500 gr kuzu kuşbaşı
Yarım kg cherry domates
6 tane yeşil biber
2 tane orta boy kuru soğan
Çöp şiş çubukları
Et Marinesi İçin
4 kaşık sızma zeytinyağı
Karabiber
Tuz
1 tane orta boy soğan
Hadi Yapalım :)
1)İlk olarak sabahtan etlerimizi marine edelim.Marine etmek için;etlerimizi derin bir kaba alıp üzerine sızma yağ,tuz,karabiber ve ince ince doğradığımız soğanları ekleyelim karıştıralım ve üzerini kapatıp marine olması için beklemeye alalım.
2)Çöp şişleri hazırlayacağımız saatte cherry domatesleri ikiye keselim,biberleri 3 eşit parçaya keselim,soğanları iri iri doğrayalım malzeme hazırlığımızı böylece tamamlamış olalım.
3)Çöp şiş çubuklarına et,soğan,domates,biber sıralaması ile istediğimiz sıklıkta yerleştirelim.
4)Fırının ızgara telinin üzerine koyup altına fırın tepsinini koyarak 200 derece fırında etlerimiz iyice pişince fırından çıkaralım.
5)Ben yanına pilav ile servis ettim,evde lavaş varsa onunla da servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun :)
ellerinize sağlık... ben de deneyeceğim.
YanıtlaSilbu arada hoşgeldin...
Çöp şişler nefis görünüyor, ellerinize sağlık.Sevgiler:)
YanıtlaSilSevgili Fincan Teyze ;
YanıtlaSilHoşgeldin sefalar getirdin.
Sevgiler
Sevgili Cafe Kanelo;
YanıtlaSilTesekkur ederim güzel yorumun için:)
Sevgiler
yarın akşam iftara misairlerime yapmayı düşünüyorum ama etler fırında bu şekilde pişer mi nasıl olur bilemedim kiii deneyen var mı arkadaşlar??
YanıtlaSilyarın akşam iftarda misafirlerimi yapmayı düşünüyorum ama etler bu şekilde güzel pişeer mi kuru olur mu nasıl olur bilemedim deneyen var mı arkdaşlar ne dersiniz??
YanıtlaSil