5 Haziran 2012 Salı

Cumartesi günü Gurmem.com sitesinin sahibi Mehmet Karahan'ın düzenlediği ve Sevgili SeneminYemekleri sitesinin sahibi Senem'in de nazik daveti ile Meşhur Dönerci Ali Usta da toplandık.Blogger buluşmalarında yeni olmama rağmen hem blogcu arkadaşlar hem de Mehmet Bey,Ali Usta ve çalışanlarının gösterdiği misafirperverlikleri çok güzel bir gün yaşamama sebep oldu.
Valla yediğimiz içtiğimiz bize kalmasın bence :) Biz anlatalım ki sizde bu lezzetlerle en kısa zamanda tanışın.Tabi hala Dönerci Ali Usta'yı bilmeyen varsa... Dönerci Ali Usta bu işe önce el arabası ile sattığı döneri ile başlamış ve dönerinin lezzeti dilden dile öyle yayılmış ki her semtten sırf onun dönerini yemeye gelen misafirleri varmış.Mekandan içeri girdiğinizde çalışanların temizliği,mutfaklarının pırıl pırıl olması,masaların doluluğu zaten size ilk adımdan itibaren güven telkin ediyor.
İşte Dönerci Ali Ustanın harika sunumu ile iskenderi ....

Dönerleri benim yıllardır eşime ısrarla '' kıyma döner yemek istemiyorum ET DÖNER yemek istiyorum'' sözlerime cevaben yaprak yaprak kesilmiş et dönerdi.Ve bu özellikleri ile bir kez daha tercih edilesi bir mekan bence.

Biz bu güzel dönerlerimizi yiyip bir yandan da sohbet ederken Ali Usta'nın gelip tek tek bizlerle merhabalaşması ve o mütevazi tavrı bence bu başarının ardındaki gerçek sır !!! Dönerler,iskenderler mideye indirildikten sonra künefelerimiz geldi ... Künefeleri çok hafif ve lezzetli dışı çıtır çıtır içi ise yumuşacık.


Dönerci Ali Ustaya,Mehmet Karahan'a,Senemin Yemekleri'ne ve orada tanıştığım tüm blogger arkadaşlara bu güzel gün için teşekkür ediyorum.Dönerci Ali Usta'ya nasıl giderim diyorsanız ;

Blogger etkinliğimizin sonunda Mehmet Bey bizlere bir koca paket dolusu hediyeler hazırlamış,kendisi aynı zamanda Sultan Grubun da danışmanı olduğundan bu gruba ait BULGURIUM ürünlerinden oluşan bir süpriz yaptı bizlere ... Bulgurium ürünleri çok çeşitli kısırdan,mercimekli bulgur pilavına,diabet çikolatasına kadar ürün yelpazesi geniş.Ben Bulgurium ile ilk kez tanıştım en kısa zamanda da deneyip sizlerle paylaşacağım.Marketlerde henüz rastlamadım ama internetten satışları var buradan hem siteyi inceleyebilir hemde online alışveriş yapabilirsiniz.Bulgum faydaları saymakla bitmez,hem doyurucu hem bereketli... 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

5 yorum:

  1. Gerçekten çok keyifli bir gündü, hem lezzetli yemekler yedik hem de birbirimizi tanıdık. Başka toplantılarda karşılaşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Özgecim Merhaba ;
    Bende seni ve tüm arkadasları tanıdıgıma çok memnun oldum ve birlikte güzel bir gün geçirdim:)
    Güzel yorumun için çok tesekkur ederim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım o gün benim için de çok güzel bir gündü .Sizlerle tanışmanın güzelliği ,kebapların nefaseti daha ne olsun dedirttiydi.Tekrardan görüşmek üzere sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Vişnap Merhaba;
    Ben de sizlerle tanıştığıma ve o güzel dönerleri tattığıma çok memnun oldum .
    Tekrar görüşmek dileği ile ...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Arnavutköy Boyacı Ustası Kimdir

    Arnavutköy boyacı ustası yaptığı işlerde ilkelerinden vazgeçmeyen 10 yıldan fazla tecrübeli ustalardan oluşan profesyonel boya firması ekip üyesidir. İlkelerimiz nedir?

    Müşteriden talep gelse dahi kalitesiz boya ile kendimizi ve müşterimizi mağdur etmeyiz. Marka ama reklamla aldatan değil tecrübeyle içeriği iti tanınan marka alıyor ve aldırıyoruz.
    Müşteri bilmez anlamaz mantığı asla kabul edilmez, müşteri gereksiz bir işlem istese ve biz kar edecek olsak bile o işlemin lüzumsuz olduğunu defalarca anlattık. Gereken malzeme ve işlem neyse, ne eksik ne fazla.
    Müşteriden ön ödeme almıyoruz. Önce hizmeti onayını alıyoruz sonra alın teri karşılığımızı talep ediyoruz.
    Ödemeyi aldık gittik ama bizden kaynaklı sorun ortaya çıktı. Asla olmaz diye bir şey yok hesap edilmeyen durumlar, beşer şaşar, gözden kaçar… Hatalarını sahiplenmek ve düzeltmek amatörlük değil profesyonelliktir.
    Müşteri olmuş demeden, içi rahat etmeden teslimat gerçekleşmez. Her teslimat bu ilke eşliğinde %100 müşteri memnuniyeti elde edildi. Sonuç; her zaman bizi destekleyen güçlü müşteri portföyü
    Aklınıza dahi gelmeyecek yerleri izole yani muhafaza işlemine alarak boya izlerine karşı koruyor ve tertemiz bir şekilde teslimat gerçekleştiriyoruz.
    Boya badana ötesi sanatsal hizmet; geometrik boyama, stencil uygulama, poliüretan çıta, duvar çıtalama, italyan boya vb tüm çalışmalar Arnavutköy boyacı ustası ile hizmetinizde.
    Arnavutköy boyacı fiyatları nedir diye düşünmeyin. Biz ücretsiz keşif yapıp fiyat teklifi yapalım. Kaliteli malzeme ve işçilik için garanti verip de bu fiyata veren başka yer varsa onlarla anlaşınız.
    İşimizi severek yapıyoruz. özverili bir ekip olan Arnavutköy boyacı ekibi her zaman yeni trendleri ve teknikleri takip eder ve yaratmaya çalışır.

    YanıtlaSil