15 Ağustos 2012 Çarşamba


Ne Lazım ? 
Baget ekmek (dilimletelim)
2 kutu Ton Balığı
Yarım demet yeşil Soğan(ince ince doğrayalım)
Yarım demet maydanoz (ince ince doğrayalım)
1 tane limon suyu
Kapari
Biberiye
Küçük Mısır Konserve

Hadi Yapalım :)
Geniş bir kasede ton balığı,yeşil soğan,limon suyu ve maydanozu iyice karıştıralım.Baget ekmeklerin üzerine sürüp,kapari,maydanoz,pul biber ve mısırlarla süsleyelim.Alüminyum folyo serdiğimiz servis tabağına dizip servis edelim.
Afiyetle ....

Hamiş:) Arkadaşım Hilal'den gelen harika bir fikir : Baget ekmekler yerine simit alıp dilimletip fırınladıktan sonra kullanabilir,bu ton balıklı karışımımıza mayonez de ekleyebiliriz.
Hamiş: Kanepe yapımında baget ekmek,dilimli paketli satılan her çeşit ekmek ve simit kullanabilirsiniz.Hatta bayatlamış ekmeklerinizi dilimleyip fırınladıktan sonra soğutup bu tarifi uygulayabilirsiniz :) 





Tagged: , , , , , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder