Hamsinin tavasını vermişken,ızgarasını da vermek lazım ama değil mi :)
Siz de bizim ailedeki gibi haftanın en az iki günü balık yiyorsanız balıkla ilgili tarifleri eminim çoğaltmak ve değişik şekillerde sunmak istiyorsunuzdur.
Bu tarif hem çok kolay ve pratik olmasına rağmen sunumu çok şık.
Aynı zamanda da formuna özen gösterenlere az yağlı bir tarif.
Ne Lazım ?
1 kg hamsi
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Tahta Çubuklar
Hadi Yapalım :)
Ayıklanmış,yıkanmış hamsileri geniş bir kapta zeytinyağı ve tuzla karıştıralım.Tahta çubuklara tam ortalarından dizip,fırının ızgara kısmının altına alüminyum folyo serelim ve 185 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Afiyet Olsun :)
Siz de bizim ailedeki gibi haftanın en az iki günü balık yiyorsanız balıkla ilgili tarifleri eminim çoğaltmak ve değişik şekillerde sunmak istiyorsunuzdur.
Bu tarif hem çok kolay ve pratik olmasına rağmen sunumu çok şık.
Aynı zamanda da formuna özen gösterenlere az yağlı bir tarif.
Ne Lazım ?
1 kg hamsi
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Tahta Çubuklar
Hadi Yapalım :)
Ayıklanmış,yıkanmış hamsileri geniş bir kapta zeytinyağı ve tuzla karıştıralım.Tahta çubuklara tam ortalarından dizip,fırının ızgara kısmının altına alüminyum folyo serelim ve 185 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Afiyet Olsun :)
0 yorum:
Yorum Gönder